Close menu

Terugblik ALV Logistic Association

14/12/2020 #Logistic Association

Op Maandag 16 November 2020 vond van 16.00 – 18:00 uur de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats in een hybride opzet. Vanuit de boardroom bij Bolk gaven bestuursleden onder leiding van voorzitter André Pluimers verantwoording over verenigingsactiviteiten aan de 31 deelnemers via MS Teams.

Ontwikkelingen

Conform agenda volgt een toelichting met betrekking tot resultaatsgebieden door bestuursleden en adviseurs aan de hand van korte presentaties. Joost Wery geeft een korte toelichting van de notulen van de vorige ALV en Joran Wiemer licht de financiën toe. Anne-Ruth Scheijgrond presenteert de highlights omtrent bereikbaarheid van Twente, onder andere de opening van de 2e Sluis Eefde, en het CEF Webinar dat vanuit het CEF programma met KNI is georganiseerd. Ben Gerrits licht de huidige stand van het Huis van de Logistiek en campagne indelogistiek.nl toe. Sebastian Piest introduceert nieuwe leden (zie spotlight berichten: 21CC Education, De TransportersHoDro, NLVKWerkplein Twente, Yale Nederland) en geeft een update van verenigingsactiviteiten.

Samen werken aan de Logistieke Hotspot Twente

De vereniging Logistic Association werkt nauw samen met het XL Businesspark en Havenbedrijf Twente. Via promotie video’s worden de highlights in de ontwikkeling gedeeld: Smartport Twente en grootse bouwwerkzaamheden op XL Businesspark. Deze samenwerkingen hebben allemaal bijgedragen aan de stijgende lijn in de ranking van Logistieke Hotspots, vijf jaar op rij stijgt Twente als Logistieke Hotspot, dit jaar klimmen we door naar plek 6.

Nieuwe bestuursleden en adviseur

Op basis van de opengestelde vacature en selectieprocedure zijn 4 kandidaten geïnterviewd door bestuursleden. Het bestuur heeft Bas Spanjer, Christa Baas en Rob Geerts voorgedragen. Zij hebben ieder een korte video pitch opgenomen. Er is gestemd door aanwezige leden en geen bezwaar gemaakt. De 3 voordrachten zijn aanvaard door de ALV. Hans Bouma zal als adviseur van het bestuur optreden en de rol van communicatieadviseur vervullen. Zij stellen zich binnenkort nader aan u voor.

Aftreding bestuursleden en benoeming ereleden

Erik Hengstman en Joost Wery zijn formeel afgetreden als bestuursleden. André Pluimers sprak beiden toe, overhandigde op gepaste afstand een boeket bloemen en de welbekende Port of Twente, bedankte voor de jarenlange, onbezoldigde inzet voor Port of Twente en benoemt hen tot ereleden. Er volgen online verschillende berichten en bedankjes.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association