Close menu

Hoogwaardig parkmanagement

XL Businesspark heeft een kostenneutraal en hoogwaardig parkmanagement. Door collectieve inkoop en slim onderhoud en beheer, bespaart u direct op facilitaire voorzieningen. Het onderhoud en beheer van de groenvoorzieningen, het oppervlaktewater en de wegen zijn onderdeel van het collectieve parkmanagement. Dat geldt ook voor het centrale bluswatersysteem, een slim afvalstoffenbeleid, een breedband glasvezelnet en terreinbeveiliging.

CENTRAAL BLUSWATERSYSTEEM

De Collectieve Bluswater Voorziening (CBV) levert het bluswater voor alle sprinklerinstallaties, bluskanonnen en brandhydranten op het terrein. Met twee watertanks voorzien van elk 1.600 m 3 inhoud, is ons systeem de grootste van Nederland en voorziet het in meer dan genoeg bluscapaciteit voor het hele bedrijvenpark.

COLLECTIEVE EN EFFECTIEVE BEVEILIGING

Binnen het parkmanagement is de beveiliging van XL Businesspark collectief geregeld. Door de efficiënte inzet van middelen realiseren we een hoogwaardig beveiligingsniveau en is ook de beveiliging van uw eigen pand voordeliger.

EEN TOEGANGSWEG

Bijzonder aan het bedrijvenpark is dat het slechts één toegangsweg heeft voor gemotoriseerd verkeer. Deze hoofdontsluiting wordt continu bewaakt met camera’s, net als de rest van XL Businesspark.