Close menu

Voor wie

XL Businesspark is hét bedrijventerrein in Twente voor grootse ondernemers. Het biedt ruimte aan (inter)nationale bedrijven in de productie, logistiek, transport, distributie en industrie.

PRODUCTIE

Productiebedrijven met een ruimtevraag van meer dan 2 hectare passen prima op het XL Businesspark. Zij profiteren van de optimale ligging, het containertransport over water en de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel.

TRANSPORT

XL Businesspark is volledig ingesteld op transport in en uit Europa. Transport over de weg, over water, over spoor en door de lucht behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het terrein is groots opgezet, dus ook voor XL-voertuigen (LZV) is het makkelijk manoeuvreren!

DISTRIBUTIE

Het bedrijvenpark is ook zeer geschikt voor ondernemers in de distributie, zoals T-port Logistic campus, die ruimte biedt aan diverse distributiebedrijven. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en optimale afmetingen van het bouwterrein, maken XL Businesspark tot een goede locatiekeuze.

GROTE KAVELS

Heeft u als retailer, verlader of belegger behoefte aan een grote kavel voor het ontwikkelen en bouwen van uw distributiecentrum? Op het circa 125 hectare uitgeefbaar terrein van XL Businesspark zijn kavels vanaf 2 hectare beschikbaar.