Close menu

Uitgifte in erfpacht van een perceel grond aan Groep Heylen RE Development BV

14/11/2023 #XL Businesspark

Regionaal Bedrijventerrein Twente (RBT) heeft in 2017 een ontwikkelingsovereenkomst en erfpachtovereenkomst gesloten met Groep Heylen RE Development BV over de uitgifte in erfpacht van een perceel grond ten behoeve van de ontwikkeling van T-Port Logistic Campus.

RBT is voornemens om ten behoeve van de realisatie van T-Port Logistic Campus een perceel grond van circa 84.000 m² in erfpacht uit te geven aan Groep Heylen RE Development BV.

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association