Close menu

Voor wie

XL Businesspark is hét bedrijventerrein in Twente voor grootse ondernemers. Het biedt ruimte aan (inter)nationale bedrijven in de productie, logistiek, transport, distributie en industrie.

PRODUCTIE

Productiebedrijven met een ruimtevraag van meer dan 2 hectare passen prima op het XL Businesspark. Zij profiteren van de optimale ligging, het containertransport over water en de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel.

TRANSPORT

XL Businesspark is volledig ingesteld op transport in en uit Europa. Transport over de weg, over water, over spoor en door de lucht behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het terrein is groots opgezet, dus ook voor XL-voertuigen (LZV) is het makkelijk manoeuvreren!

DISTRIBUTIE

Het bedrijvenpark is uitermate geschikt voor ondernemers in de distributie. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en beschikbaarheid van grote kavels maken XL Businesspark tot een goede locatiekeuze.

GROTE KAVELS

Heeft u als retailer, verlader of belegger behoefte aan een grote kavel voor het ontwikkelen en bouwen van uw distributiecentrum? Op het circa 125 hectare uitgeefbaar terrein van XL Businesspark zijn kavels vanaf 2 hectare beschikbaar.

Tevens bestaat de mogelijkheid om op T-Port Logistic Campus bedrijfsruimte te huren van Heylen Warehouses.

TOPLOCATIES HIGHTECH TWENTE

Twente heeft nog drie toplocaties die nauw met elkaar verbonden zijn:

  • Kennispark Twente is een toplocatie voor ondernemend talent en innovatie en behoort tot de 'Top 3 meest innovatieve regio's van Nederland'.
  • Technology Base Twente is de perfecte plek voor bedrijven die veel vrijheid nodig hebben: bedrijven die willen testen, uitproberen en grenzen opzoeken.
  • Hightech Systems Park is een innovatiecampus op het voormalige Thales terrein in Hengelo. Het biedt een open omgeving voor het delen van kennis en een aantrekkelijke werkomgeving voor technisch talent.