Close menu

Nieuw lid in de spotlight: CAPE Groep

19/02/2021 #Logistic Association

Rob ter Brugge van CAPE Groep is een nieuw lid van Port of Twente om onderlinge contacten bij Port of Twente te versterken. Hans Bouma ging op bezoek bij CAPE Groep om kennis te maken en Rob te interviewen.

Wij zijn een bedrijf dat met twee voeten in Twente staat

Rob is eigenaar en oprichter van CAPE Groep en eMagiz. Beide organisaties houden zich bezig met digitale transformatie. Rob: “We helpen klanten bij het automatiseren en veranderen van processen door toepassing van nieuwe technologie. Het merendeel van onze omzet komt uit transport en logistiek. We hebben klanten in binnen-, en buitenland".

"Wij richten ons op maatwerktrajecten omdat je daarmee de meeste waarde toevoegt. Wij zijn heel goed in het leveren van applicaties en integraties die zich gemakkelijk laten aanpassen. Standaardsystemen daarentegen zijn gericht op het implementeren en vastzetten van processen."

"Wij zijn een bedrijf dat met twee voeten in Twente staat. We kennen ook veel bedrijven die al lid zijn van Port of Twente. We willen de onderlinge contacten versterken. Een Tukker is van origine niet heel gericht op samenwerken. Ik vind Port of Twente een mooi initiatief om daar toch aan mee te doen. Samen sta je sterker!"

"Innovatief kun je ook zijn als je niet groot bent. Waar je innovatief wilt zijn, kunnen wij leveren. We nodigen klanten uit om in onze Digital Factory samen te werken aan vraagstukken die er zijn. We werken nauw samen met de Universiteit van Twente en zoeken samen naar mogelijkheden waar we bij bedrijven innovatie kunnen toepassen. Want innovatie is leuk maar die toepassen is nog leuker."

Verbinding maken

We verwelkomen Rob bij de Logistic Association en komende ledenactiviteiten.

Rob ter Brugge

Eigenaar CAPE Groep en eMagiz

+31(0)882273477

r.brugge@capegroep.nl 

Meer informatie

https://www.capegroep.nl/ 

Nieuw lid in de spotlight: CAPE Groep

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association