Close menu

Vacature: Havenmeester(s) gezocht!

17/02/2021 #Havenbedrijf #Logistic Association

Het Havenbedrijf Twente is op zoek naar twee havenmeesters. Iets voor jou?
Als Havenmeester ben je de gastheer/vrouw van de haven(s). Jij bent het aanspreekpunt van gebruikers van de haven(s) zoals schippers, aan het kanaal gevestigde bedrijven en hulpdiensten. 

Je bent verantwoordelijk voor een vlot en veilig gebruik van de havens en ziet toe op het scheepvaartverkeer in de havengebieden.
Meer weten? Kijk op: https://bit.ly/3aksuQm

Het Havenbedrijf Twente is een samenwerkingsverband van de gemeenten Almelo, Hengelo, Enschede, Hof van Twente en Lochem voor het gemeenschappelijk beheer en ontwikkeling van de havens aan de Twentekanalen. Onder dit samenwerkingsverband vallen de 8 havens van Enschede, Hengelo, Delden, Almelo, XL-Park Almelo, Goor, Markelo en Lochem. 

Met de samenwerking van de vijf gemeenten vergroten we de effectiviteit, efficiëntie en uniformering van het havenbeheer. Daarmee leveren we een bijdrage aan de economische groei voor de regio Twente/Achterhoek en stimuleren het vervoer over water om zo het wegennetwerk te ontzien. De afgelopen jaren is al een aantal stappen genomen, zoals de uniformering van verordeningen, invoering van een nieuw registratiesysteem, ontwikkelingen rondom Smart Port Twente en de voorbereidingen voor de aanpassingen van de havens gelijktijdig met de verruiming van de Twentekanalen door Rijkswaterstaat.

De volgende stap is het professionaliseren van de nautische functie en de dienstverlening naar gebruikers. Deze dienstverlening wordt gekoppeld aan centrale sturing en een 24/7 bereikbaarheidsdienst voor calamiteiten in alle havens. Voor deze belangrijke rol zoeken we twee havenmeesters.

Meer weten? Kijk op: https://bit.ly/3aksuQm

 

Vacature: Havenmeester(s) gezocht!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association