Close menu

Campus Twente Café - 18 februari 2021 (online)

26/01/2021 #XL Businesspark #Logistic Association

Op 18 februari is het weer tijd voor een digitale editie van het Campus Twente Café, waarbij we het thema ‘Regeren is vooruitzien’ volledig uitpluizen: van het regeren van het land tot het regeren van de markt.  

Regeren is vooruitzien. Dat doel wat je voor ogen hebt. Zie je het al? Visualiseren en dromen over je toekomst en dus vooruitzien, is belangrijk om het ook waar te maken.

Meld je aan via Twente.com

Deze keer zijn de volgende sessies te volgen:

15.30 uur | Technology Deepdive - 20Face & Xsens
In deze technology deep dive duik je met twee toptech bedrijven in de toepassing van hun expertises. Edwin Hek van 20Face neemt je mee in de wereld van gezichtsherkenning met behulp van Artificial Intelligence, en Igor Ikink van Xsens vertelt je alles wat je moet weten over motion capturing.

15.30 uur | So you think you can pitch? 
Tijdens de sessie “So you think you can pitch?” leert Novel-T business coach and ondernemer Peter Langela je alles over hoe je een sterke pitch houdt en hoe je de aandacht van je toehoorder erbij houdt. Aan het eind van de sessie pitchen een aantal startups hun idee, zodat je meteen feedback kunt geven en vragen kan stellen.

15.30 uur | Campusontwikkelingen - Connect-U
Het oude ziekenhuis in het centrum van Enschede wordt op dit moment getransformeerd naar funky stadscampus Connect-U, waar wonen, werken, leren en ontmoeten samenkomen. We laten je zien hoe de transformatie verloopt, wat er allemaal nog te wachten staat en welke functies er in het pand komen.

16.30 uur | Politiek Café
Met de verkiezingen in aantocht, kunnen we weer de balans opmaken. Verschillende politici van onder andere de VVD en ChristenUnie gaan onder leiding van voormalig Tweede Kamerlid Anne-Wil Lucas in gesprek over de economische thema's die zeker op de politieke agenda terug moeten komen. En natuurlijk ook over welke rol Twente daarin speelt. 

En? Zien we je op 18 februari? Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor het evenement. Je ontvangt voordat het event begint een mail met de toegangslinks. Tot dan!

MELD JE AAN via Twente.com

Dit concept is ontstaan vanuit de Twentse innovatiecampussen en Novel-T. Campus Twente Café brengt de innovatiecommunity bij elkaar met breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. Ook krijgen ondernemers, professionals, onderzoekers en talent de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Jij bent dus ook welkom!

 

 

Campus Twente Café - 18 februari 2021 (online)

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association