Close menu

Aanplant bosplantsoen op XL Businesspark

16/12/2020 #XL Businesspark

Vorige week heeft het Projectteam Recreatieve Routes en natuurwaarden Bornerbroek ongeveer 1300 stuks bosplantsoen aangeplant in het Doorbraakgebied en op de rand van het XL Businesspark tussen de nieuwbouw van VDL Energy Systems en de oprit naar de brug over de A35. 

Het Projectteam kreeg hiervoor hulp van Martin Versteeg, Nico en Wout te Riet. De 1300 boompjes/struikjes zijn betaald door het XL Businesspark ter compensatie voor bomen en struiken, die gekapt moesten worden bij de aanleg van het bedrijventerrein. Het beheer komt voor rekening van Landschap Overijssel. We hopen dat de beplanting goed aanslaat en flink gaat groeien.

Aanplant bosplantsoen op XL Businesspark

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association