Close menu

Lid in de spotlight: Kuipers Logistics

10/12/2020 #Logistic Association

Vanaf de oprichting van Port of Twente is Kuipers Logistics als Founding Partner lid van de Logistic Association. Sebastian Piest maakte via MS Teams kennis met Thijs Lansink en Philip Vollenbroek van Kuipers Logistics.

Samen business doen en de lobby in

Thijs Lansink, Controller en MT lid: “Er gebeurt veel in de Twentse Logistiek. Vanuit Kuipers Logistics willen we hier een actieve bijdrage in leveren. Samen kunnen we meer business doen én de lobby in. Zie ook de recentelijke doorbraken met betrekking tot bereikbaarheid. Gezamenlijke acquisitie en promotie van de Logistiek in Twente zijn de belangrijkste beweegredenen om actief te zijn in het regionale netwerk.” Philip Vollenbroek, tevens MT lid en verantwoordelijk voor Expeditie activiteiten, vult enthousiast aan “Dagelijks vertrekken we naar Italië, wekelijks meer dan 80 keer! 24 uurs leveringen behoren tot de mogelijkheden. Verder hebben wij een uitstekende zee- en luchtvrachtservice in huis, zodat we niet alleen Italië, maar de hele wereld kunnen bedienen. Ook hier is samenwerking essentieel.”

De kracht van persoonlijk contact en vakmanschap

Korte lijnen en een vast contactpersoon. Meedenken in logistieke vraagstukken en snel antwoord op uw vragen. Het succes van Kuipers Logistics berust op een gedegen geschoold en gemotiveerd personeelsbestand, de levering van optimale kwaliteit met ISO-certificering, een flexibel en modern uitgerust wagenpark, maar bovenal op de ervaring, betrokkenheid en inzet van al onze medewerkers, waarvan we de kennis door bijscholing steeds up-to-date houden. Thijs “Wij kennen gelukkig nog niet het probleem dat we slecht aan chauffeurs kunnen komen, maar om dit richting de toekomst te borgen zijn we wel lokaal actief in OT&L Oldenzaal en het Twents Huis van de Logistiek. Daarnaast worden thema’s zoals duurzaamheid en innovatie steeds belangrijker”.

Over Kuipers Logistics

In 1987 startte Harry Kuipers met één vrachtwagen een transportbedrijf. Kuipers Logistics is in de loop der jaren, uitgegroeid tot een betrouwbare logistiek dienstverlener met een volledig dienstenpakket. Al jaren is het vervoer op Italië de specialiteit van Kuipers Logistics.

Bij Kuipers Logistics en Air & Sea bent u daarnaast aan een juiste adres voor:

  • Internationaal wegtransport (specialist op Italië)
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Opslag
  • Complete logistieke service

Voor meer informatie: https://www.kuipers.nl

Verbinding maken

Maak verbinding met Thijs en Philip van Kuipers Logistics tijdens een van de komende ledenevents om neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Thijs Lansink

+31(0)541572016 / +31(0)613309174

t.lansink@kuipers.nl

Philip Vollenbroek

+31(0)541572009 / +31(0)651857257

p.vollenbroek@kuipers.nl

Voor meer informatie: https://www.kuipers.nl

 
Lid in de spotlight: Kuipers Logistics

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association