Close menu

Smartport Twente - Mainport van Oost Nederland

03/12/2020 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

Port of Twente verbindt vervoerders en bedrijven met de meest dynamische mainport van Oost-Nederland: de binnenhavens van Lochem, Hof van Twente, Hengelo, Almelo en Enschede. 

Goede bereikbaarheid over water, intensiever gebruik van de Twentekanalen en de havengebieden dragen bij aan de economische structuurversterking, werkgelegenheid en leefbaarheid van de Regio en biedt kansen om duurzaam en op (inter)nationaal niveau economische activiteiten te ontplooien en te versterken. 

Het havenbedrijf voert alle havenzaken uit en zet de komende jaren in op stimuleren van vervoer over water, energietransitie / circulaire economie en digitalisering in een Smart Port Twente.

Bekijk onze nieuwste film via YouTube

Smartport Twente - Mainport van Oost Nederland

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association