Close menu

Nieuw lid in de spotlight: 21CC Education

01/12/2020 #Logistic Association

21CC Education is lid geworden van de Logistic Association om vanuit die rol de komende tijd mensen te enthousiasmeren en op te leiden voor de logistiek, bedrijven te ondersteunen mensen te vinden, in te werken en met moderne technologie continu te laten leren. Sebastian Piest en Ben Gerrits maakten via MS Teams nader kennis met Marloeke Werst en Sebastiaan Jansen.

Gamified learning; serious fun!

Marloeke Werst, Managing partner bij 21CC Education, vertelt enthousiast “21CC Education zet talentontwikkeling in de logistiek letterlijk op de kaart en maakt leren leuk! Via de 21CC app bieden we spellen, leermodules en content aan voor een brede doelgroep; van beroepsoriëntatie tot zijinstroom. We maken alles visueel en richten ons primair mobiel. Met fantasy maps, zoals Rondje Logistiek, kunnen scholieren, werkzoekenden en geïnteresseerden zich laagdrempelig en speels oriënteren op werken in de logistiek. Met gamified learning, competities en leaderboards maken we leren leuk. Naast pallets leren opbouwen met een tetrisspel, pakken we ook de serieuze en taaie onderwerpen op deze manier aan. Zo hebben we met TNO een VCA training ontwikkeld.”

21CC Education

Sebastiaan Jansen, Head of Sales bij 21CC Education, vult aan “21CC Education is een moderne trainingsorganisatie en heeft een vernieuwende manier ontwikkeld om mensen in de logistiek op te leiden, snel ingewerkt te krijgen en daarnaast bedrijven en werkzoekenden op een aantrekkelijke manier met elkaar in contact te brengen. Gebruikers kunnen kiezen uit een grote digitale bibliotheek van spellen, content en modules. In samenspraak leveren we maatwerk games en opleidingen. Daarnaast kunnen bedrijven stageplekken en vacatures plaatsen, die dan weer onder de aandacht komen bij de gebruikers van de app.”

Rondje Twente en de Week van de Logistiek

Sebastian Piest, verenigingsmanager bij de Logistic Association, kwam via contacten in de Topsector Logistiek in aanraking met 21CC Education. “In het verlengde van Rondje Logistiek, dat o.a. voor de Port of Moerdijk is ontwikkeld, en het Sharehouse project, waar de focus ligt op het ontwikkelen van skills voor het warehouse van de toekomst, gaan we samen met de samenwerkingspartners van het Twents Huis van de Logistiek een Rondje Twente maken. Het doel is om een laagdrempelige, open en inclusieve omgeving te creëren waarmee we de Twentse inwoners de veelzijdigheid van de Logistiek sector en diversiteit aan ontwikkelmogelijkheden bij regionale bedrijven kunnen laten zien.”

Ben Gerrits, manager van het Twents Huis van de Logistiek. “Werken in de logistiek doe je nu vooral met je handen. De toekomst wordt meer digitaal en technisch. Om bedrijven en medewerkers hierin mee te nemen, is het de kunst om de werkelijkheid dichtbij digitaal te krijgen. Hier kunnen o.a. spellen, animaties, VR en AR een belangrijke bijdrage in leveren. Tijdens de afgelopen editie van de Week van de Logistiek hebben we bezoekers op het Vliegveld tijdens de Experience Days hiermee laten kennismaken. Met een app kunnen we dit het hele jaar doen en ook de experiences het klaslokaal inhalen en koppelen aan bedrijven en opleidingen in de Logistiek in Twente.”

Verbinding maken

We verwelkomen Marloeke en Sebastiaan bij de Logistic Association en komende ledenactiviteiten.

Marloeke Werst

Managing partner

+31644746320

Marloeke.Werst@21CCEducation.com

Sebastiaan Jansen

+31613059888

Sebastiaan.Jansen@21CCEducation.com

Bezoek voor meer informatie

https://21CCEducation.nl/

Nieuw lid in de spotlight: 21CC Education

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association