Close menu

Terugkijken CEF Webinar & Virtual Tours

02/10/2020 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

Op 22 september 2020 vond de jaarlijkse Duits-Nederlandse conferentie plaats als onderdeel van het CEF-project, dit keer als online webinar. De livestream is nu beschikbaar als opname en kun je terugkijken.

Het evenement begon strak om 15.00 uur met een livestream op YouTube. Hierbij werden in een gevarieerd programma de 7 CEF-projecten door Erik Stok en Anne-Ruth Scheijgrond gepresenteerd. Tussendoor waren er elevator pitches, van de organiserende netwerken Port of Twente en KNI. Daarna volgde een paneldiscussie met Jan Peter Muller (Muller Fresh Food Logistics) en Xander de Weerd (Cross Border Talent Programma) over de mogelijkheden en voordelen van grensoverschrijdende samenwerking, talentontwikkeling en de toekomst van de logistiek. Een en ander werd afgewisseld met korte filmpjes en een 360 graden virtuele tour.

Aansluitend liet Sebastian Piest via Google Earth een virtuele rondleiding zien waarbij een aantal leden van Port of Twente en KNI werden bezocht. De mogelijkheid om met virtuele tours (ook in coronatijd) toch rondleidingen te verzorgen in het eigen bedrijf sloeg zeer aan. Na de live uitzending kwamen zo'n 60 deelnemers samen in ZOOM om het webinar af te sluiten met een gezamenlijk borrelmoment. Ze konden proosten met een hapje en een drankje uit de "Twentse Borrelbox" die vooraf bij elke deelnemer was thuisbezorgd. Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd online event.

De livestream via YouTube is nu beschikbaar als opname en kun je terugkijken via het YouTube kanaal van Port of Twente.

Workshop: maak je eigen virtuele tour

We krijgen veel enthousiaste reacties over de virtuele rondleidingen en willen een workshop organiseren om je te leren hoe je eenvoudig een virtuele rondreis maakt. Ben je geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar Sebastian Piest - s.piest@portoftwente.com

Terugkijken CEF Webinar & Virtual Tours

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association