Close menu

Nieuw lid in de spotlight: Yale Nederland

03/07/2020 #Logistic Association

Naar aanleiding van deelname aan de Week van de Logistiek is Yale Nederland, voorheen van Hooff Intern Transport, lid geworden van de Logistic Association van Port of Twente. Een mooie aanwinst voor het logistieke cluster van Port of Twente. Sebastian Piest ging op bezoek bij Yale Nederland in Tiel om nader kennis te maken met Peter van Popering en Twan de Haan.

Sterke groei wordt bekroond met importeurschap

De afgelopen jaren heeft van Hooff Intern Transport geïnvesteerd om het merk Yale stevig op de kaart te zetten in Logistiek Nederland. En dat heeft de Yale importeur geen wildeieren gelegd. Peter Popering, Commercieel directeur van Yale Nederland: “Yale is met ruim 130 jaar de meest ervaren producent van heftrucks en material handling equipment en wereldwijd actief. Wij hebben vanuit van Hooff Intern Transport sinds 1991 kennis en ervaring opgebouwd. De afgelopen 3 jaar zijn we ieder jaar meer dan verdubbeld. Vanaf 4 Mei kunnen we verder groeien onder de vlag van Yale Nederland in samenwerking met 8 dealers.”

Peter van Popering en Twan de Haan van Yale Nederland

Peter van Popering en Twan de Haan van Yale Nederland

Aandachtig luisteren en leren van elkaar

Yale Nederland voorziet klanten naast nieuwe heftrucks en material handling equipment ook met flexibele huuroplossingen om bijvoorbeeld op- en af te schalen in seizoenen en overbruggingstrucks. Naast een moderne werkplaats en uitgebreid team van service monteurs, heeft Yale Nederland altijd een voorraad van minimaal 300 heftrucks en het Europees Distributie Centrum om de hoek om snel te kunnen schakelen. Twan de Haan, Verkoopleider Yale Nederland: “Wij gaan voor lange termijn relaties, zowel met onze klanten als medewerkers, maar willen ook graag snelle en adequate service leveren. Dit doen wij door aandachtig te luisteren naar de behoeften van onze klanten, evenals het voorzien in een werkomgeving waarin medewerkers zich betrokken voelen, samenwerken, leren van elkaar en elkaar helpen. Respect, professionaliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden.”

Yale Nederland tijdens de Week van de Logistiek

Week van de Logistiek als inspiratie

Tijdens de Week van de Logistiek was Yale Nederland aanwezig met demo equipment en onder begeleiding van een enthousiast team konden bezoekers een parcours rijden met heftrucks. Twan: “Vooral de manier waarop Twente zich als logistieke hotspot presenteert en ontwikkelt, was voor ons de reden om lid te worden. De samenwerking tussen de industrie en onderwijsinstellingen tijdens de Week van de Logistiek inspireert ons. Hier leveren wij graag een bijdrage aan.” Peter vervolgt “In de diverse contacten hebben we gemerkt dat onze kernwaarden goed matchen met de Twentse manier van zaken doen. We zien veel kansen om gezamenlijk de logistieke hotspot in Twente verder te laten groeien. De ligging van Twente en prominente high-tech industrie bieden diverse groeiperspectieven.”

Verbinding maken

We verwelkomen Peter en Twan bij de Logistic Association en komende ledenactiviteiten. 

Peter van Popering
Commercieel Directeur
06 - 53 70 32 56
ppo@yale.nl

Twan de Haan
Verkoopleider
06 - 29 46 58 84
tha@yale.nl

Nieuw lid in de spotlight: Yale Nederland

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association