Close menu

Port of Logistics Overijssel (POLO)

10/03/2020 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

Het is zover, de website van Port of Logistics Overijssel (POLO) staat live!

U kunt de laatste ontwikkelingen, nieuws en evenementen over onze unieke hands-on netwerkorganisatie vinden op www.portoflogisticsoverijssel.nl

Het ondernemersgedreven platform POLO, ondersteund door de Provincie Overijssel, biedt toegang tot logistieke ondernemers, overheden, kennisinstellingen en de samenwerking daartussen. Samen zetten zij zich in voor een vitale logistiek in Overijssel.

Binnen POLO worden de krachten gebundeld en wordt er snel ingespeeld op de vier thema’s:
Ruimte & bereikbaarheid
Arbeidsmarkt & onderwijs
Profilering & acquisitie
Kennis & innovatie.
Meedenken of -doen?

Als logistieke ondernemer, gemeente, onderwijs of kennisinstelling kunt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en actief meedenken en doen. Schrijf u in voor de Nieuwsbrief. Bij specifieke vragen of suggesties kunt u contact opnemen met het programmamanagement.

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association