Close menu

Future Logistics 22 januari 2020

24/01/2020 #Havenbedrijf #XL Businesspark #Logistic Association

We kijken met genoegen terug op een goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst in het Designlab van de Universiteit Twente met als thema "Future Logistics".

Na de kickoff 2020 door Sebastian Piest samen met Gerry Waanders en Jan Geerdink nam Jos van Hillegersberg ons mee de toekomst in.

Peter van Houten, Anne-Ruth Scheijgrond, Renee Bakker en Martijn Mes presenteerden samen projecten en ontwikkelingen in het regionale logistieke ecosysteem van Twente.

We danken iedereen voor de mooie bijeenkomst en tot snel in Twente. Maak ook verbinding en kom kennismaken met Port of Twente. Samen geven we vorm aan de toekomst van de logistiek.

Kijk voor een korte terugblik ook op LinkedIn Port of Twente.

 

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association