Close menu

Community Service Timberland

22/11/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Op 18 november hebben tien medewerkers van Timberland het Projectteam Recreatieve Routes Bornerbroek geholpen met de aanplant van 900 stuks bosplantsoen op de wal tussen de Doorbraak en Kleine Staarman.

Dit was in het kader van hun community service: inzet voor de gemeenschap.

Na een korte instructie konden de medewerkers in ploegjes van twee aan de gang. De gaten voor de planten waren vrijdag en zaterdag al geboord. Halverwege de ochtend was het tijd voor koffie bij Sasa en Andre Stamsnijder. Rond 13.00 uur waren we klaar en hebben we bij Timberland in de kantine genoten van een gezamenlijke lunch.

Daarna was er nog tijd voor een korte wandeling langs de Doorbraak. In het voorjaar komen vanaf het XL-park hier een aantal lunchwandelingen van ongeveer 2 km. en gaan de mensen nog helpen bij een aantal verbeteringen in de routes.

De medewerkers van Timberland willen in de toekomst het stuk grondwal gaan onderhouden.

Community Service Timberland

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association