Close menu

Kees Smit Tuinmeubelen nu ook lid van Port of Twente, Logistic Assocation

26/08/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Bij Kees Smit Tuinmeubelen geloven ze in de kracht van samenwerken en krachten bundelen. Daarom hebben zij zich onlangs aangesloten bij Port of Twente. Hét logistieke platvorm van Twente, waarin bedrijven, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen samenwerken om de logistieke kracht van Twente nog verder te verbeteren. Onlangs bracht André Pluimers, vanuit Port of Twente, een bezoek aan Kees Smit. 

“Twente is een logistieke hotspot, met goede verbindingen over weg, water, spoor en lucht. Door krachten te bundelen zet je Twente nog meer op de kaart. Daar leveren wij graag een bijdrage aan,” aldus Henk Smit. Hij vervolgt: “Kees Smit heeft, in samenwerking met Port of Twente, al eens meegedaan aan de 'Week van de Logistiek'. Geïnteresseerden hebben tijdens hun bezoek een goed beeld gekregen van wat het werken in de logistiek bij Kees Smit met zich meebrengt. Mooi om te zien dat mensen hierdoor verrast zijn en zien dat de logistieke sector een mooie sector is om in te werken. 

Binnenkort starten de eerste kandidaten uit het werk-fit programma voor een werkervaringsplek. Dit programma wordt geïnitieerd door het Huis van Logistiek, dat onderdeel uitmaakt van Port of Twente. Hiermee hopen we ook op maatschappelijk vlak weer een extra steentje bij te dragen."