Close menu

De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park!

27/06/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

De Ecommerce10 wordt gekozen door lezers van Emerce en bevat de meest innovatieve ecommerce-professionals van Nederlandse bodem. De lijst bevat deelnemers die het afgelopen jaar de grenzen van het vak hebben verlegd dan wel de online business nieuwe impulsen hebben gegeven.

In de categorie Gevestigd ging CEO Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen er met de prijs vandoor. De tweede plek was voor de online marketingdirectie van Jumbo, gevolgd door Bol.com, Bidfood en online houtshop Gadero.

Het Twentse Kees Smit Tuinmeubelen staat erom bekend een succesvolle omnichannel-strategie te voeren met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Henk Smit behoort tot de derde generatie van het decennia oude familiebedrijf. CEO Henk Smit: “Mijn vader was altijd sceptisch over online. Hoewel de meeste verkopen nog steeds offline gebeuren, is online onmisbaar in onze omnichannel-mix.”

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association