Close menu

De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park!

27/06/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

De Ecommerce10 wordt gekozen door lezers van Emerce en bevat de meest innovatieve ecommerce-professionals van Nederlandse bodem. De lijst bevat deelnemers die het afgelopen jaar de grenzen van het vak hebben verlegd dan wel de online business nieuwe impulsen hebben gegeven.

In de categorie Gevestigd ging CEO Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen er met de prijs vandoor. De tweede plek was voor de online marketingdirectie van Jumbo, gevolgd door Bol.com, Bidfood en online houtshop Gadero.

Het Twentse Kees Smit Tuinmeubelen staat erom bekend een succesvolle omnichannel-strategie te voeren met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Henk Smit behoort tot de derde generatie van het decennia oude familiebedrijf. CEO Henk Smit: “Mijn vader was altijd sceptisch over online. Hoewel de meeste verkopen nog steeds offline gebeuren, is online onmisbaar in onze omnichannel-mix.”