Close menu

Port of Twente verwelkomt Kees Smit Tuinmeubelen als nieuw lid!

24/06/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Vanwege het grote belang van logistiek in de bedrijfsvoering van Kees Smit Tuinmeubelen, de aanstaande nieuwbouw op XL Park en het belang van instroom en opleiding van gemotiveerde logistieke medewerkers heeft Kees Smit Tuinmeubelen besloten om lid te worden van het logistieke platform Port of Twente.

Naast het behartigen van de belangen van logistieke bedrijven en het promoten van Twente als logistieke vestigingsregio richt Port of Twente zich momenteel vooral op de arbeidsmarkt. Kees Smit Tuinmeubelen heeft al in samenwerking met Port of Twente meegedaan aan de Week van de Logistiek en geïnteresseerden laten zien hoe mooi het werken in de logistiek is. 

Port of Twente is trots op de toevoeging van dit markante Twentse bedrijf aan het ledenbestand en wenst Kees Smit Tuinmeubelen van harte welkom!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association