Close menu

Sebastian Piest (34) benoemd tot verenigingsmanager Port of Twente

04/06/2019 #Logistic Association

Port of Twente is verheugd met de benoeming van Sebastian Piest als verenigingsmanager. Met ingang van 1 juni 2019 wordt Sebastian de verbindende schakel tussen de leden en gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van hét logistieke cluster in de regio Twente.

Sinds september 2018 werkt Sebastian als promotieonderzoeker bij de UT aan het onderzoeksproject ‘Autonomous logistics miners for small and medium sized business’. Daarvoor heeft hij mee mogen bouwen aan de groei en professionalisering van CAPE Groep en de start-up van dochterbedrijf eMagiz.
Sebastian heeft de opleiding Bachelor Technische Bedrijfskunde aan Saxion Hogescholen afgerond, gevolgd door een duale Master in Supply Chain Management en Business Administration. Dankzij een uitgebreid netwerk in de logistiek en supply chain heeft Sebastian toegang tot diverse brancheverenigingen (waaronder VLM, TKI Dinalog, TLN en Evofenedex) en onderwijsinstellingen (waaronder Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Hochschule Osnabrück en Fachhochschule Münster). Vanuit de Logistieke Tafel Twente heeft Sebastian relevante ervaring opgedaan met het organiseren van events voor logistieke doelgroepen, variërend van bedrijfsbezoeken en thema sessies tot interactieve ronde tafels. Tevens treedt hij regelmatig op als spreker tijdens congressen zoals ICT & Logistiek, de Summit Ketenregie en VLM events.
 
De opdracht van Sebastian is om de zichtbaarheid van de vereniging te vergroten bij de logistieke ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen en een verbindende schakel te zijn tussen de leden van Port of Twente door het organiseren van (leden-)events en het publiceren van nieuwsartikelen via diverse (social-)mediakanalen. Hij zal veelvuldig contact onderhouden met de leden om te zien wat er speelt en om de leden onderling te verbinden. Als ambassadeur van de vereniging zet Sebastian Logistiek Twente verder op de kaart.
 
Het bestuur van Port of Twente is verheugd met de benoeming van Sebastian en verwacht dat hij met zijn opleiding en werkervaring een substantiële bijdrage kan leveren aan de verdere groei van hét logistieke cluster in de regio Twente.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association