Close menu

Twentepoort Logistiek nieuwe transportpartner van Solar Team Twente

09/05/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Twentepoort Logistiek is de nieuwe partner van Solar Team Twente en zal het volledige binnenlandse transport uit handen nemen. Het betreft vooral onderdelen en mallen, maar ook het transport van de zonneauto zelf zal door Twentepoort Logistiek georganiseerd worden. 

Stimuleren van duurzame logistieke oplossingen
Als expediteur heeft Twentepoort Logistiek zelf aandacht voor duurzaamheid en ligt er focus op bijvoorbeeld het verminderen van zogenaamde “leeg kilometers”. Door het specialisme en grote netwerk transporteurs voor bestemmingen in Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië is er bijna altijd een passende logistieke oplossing. Dit kan zowel regulier wegtransport zijn, maar ook gekoeld en diepvriestransport of speciaal / exceptioneel transport.

‘De samenwerking met Solar Team Twente past goed in ons MVO beleid’ aldus Gerwin Teunis, teamleider sales. ‘Intern proberen we zo duurzaam mogelijk te werken en ook in onze dienstverlening staat dit hoog in het vaandel. Het stimuleren van  duurzaamheid binnen de transport- en logistieke sector door middel van het partnership met Solar Team Twente is een logische volgende stap.’ Twentepoort Logistiek organiseert het binnenlandse transport van onderdelen, mallen en de zonneauto zelf. Daarnaast wordt er ondersteund op het gebied van planning en organisatie van logistieke zaken.

Meer informatie over het partnership en Solar Team Twente via https://www.twentepoort-logistiek.nl/solar-team-twente/
 

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association