Close menu

Logistics Café goed bezocht voor ‘Ondermijning dichterbij dan je denkt’

20/03/2024 #Logistic Association

Donderdag 29 februari waren we te gast bij Labora Quadratum, een bedrijf gespecialiseerd in Social E-Logistic Fulfillment. Hier werden we gastvrij ontvangen door Barry Sierro die samen met zijn zoons dit mooie bedrijf vormgeeft.

Midden in één van de logistiek ruimtes van Labora Quadratum, dichter bij het bedrijfsproces konden we niet komen, vond het Logistic Café plaats.

Barry nam de gasten, ruim 40, via een mooie presentatie aan de hand om te laten zien hoe Labora zijn klanten bindt. Service, klantbeleving, laagdrempeligheid maar ook Social return on Investment staan hoog in het vaandel bij Labora Quadratum.

Als hoofdonderwerp van het Logistic Café stond het onderwerp Ondermijning op de agenda. Een onderwerp wat voor veel ondernemers een ver van mijn bed show lijkt maar vaker dichterbij is dan we zouden willen.

PVO-Oost Nederland was gezamenlijk met een vertegenwoordiging van de Douane en de Nationale Politie aanwezig om ons aan de hand van een power point mee te nemen in de wereld van de Ondermijning. Na een goede presentatie, waarbij volop ruimte was om vragen te stellen, werd de bijeenkomst met een hapje en een drankje afgesloten.

Wilt u meer weten over het onderwerp Ondermijning maar ook over onze gastheer Labora Quadratum dan kunt u met de Port of Twente contact opnemen.   

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association