Close menu

Djopzz nieuw lid Port of Twente

09/05/2019 #XL Businesspark #Logistic Association

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

Dit is voor ons de reden dat wij als lid waarde gaan toevoegen in het samenbrengen van flexmedewerkers, waarmee wij een langdurige verbintenis aangaan en bedrijven. Djopzz is maatschappelijk betrokken en beschikt over de nodige kennis en ervaring om ook op vernieuwende wijze een oplossing te bieden in deze krappe arbeidsmarkt.  

Directeur Eric Krabbe. “Voor mensen is het belangrijk om te werken en een plek te vinden waar mensen de kans krijgen om het beste uit zichzelf te halen in een werkomgeving waar mensen gewaardeerd worden en de klus klaren. Ons team helpt met het creëren van de juiste match tussen mens en baan.  Werken in de logistiek is te vergelijken met topsport. Iedere dag op tijd en goed leveren aan alle klanten is een uitdaging in een wereld die bijna 24 uur per dag bedient moet worden.  Wij hebben zelf topsporters in dienst en weten als geen ander wat sport betekent in het dagelijkse leven en in de verbinding met anderen.  Bewegen, jezelf en anderen uitdagen, groeien en vooruitgang boeken: dat is wat we samen met werkzoekenden en bedrijven in de regio willen bereiken.” 
 
Flexibiliteit is continuïteit
Djopzz is gevestigd in Almelo en Zwolle en typeert zich door vernieuwing in de arbeidsbemiddeling. “Beschouw je flexibiliteit als een constante, dan biedt dat je ineens ook die vastigheid die een vaste baan impliceert. Door de flexibele schil in een organisatie zo in te richten dat nieuwe instroom ook voor de toekomst gewaarborgd is, halen bedrijven de doelstellingen welke zij willen bereiken en draagt Djopzz hieraan bij.  Op deze wijze hebben organisaties directe invloed op de ontwikkeling van hun (toekomstige) arbeidskrachten. Samen met opdrachtgevers investeren we continu in het potentieel van mensen en geven we vorm aan optimale flexibiliteit. “Het eindresultaat: continuïteit voor iedereen!”, aldus Eric Krabbe. “Onze ambitie is om nog meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met onze visie en werkwijze, ook in de logistieke markt. Talentontwikkeling, kijken naar wat de markt vraagt en samen met bedrijven in de omgeving werken aan regionale slagkracht is ons doel en dragen wij om ons steentje bij aan het behoud en de groei van werkgelegenheid. “