Close menu

Twente Canal Puzzle

28/02/2024 #Havenbedrijf #Logistic Association

Op 15 februari hebben 3 (ex) studenten van de UT een workshop georganiseerd in het Designlab voor alle consortiumpartners van ons project Transitioning towards resilient multimodal corridors using digital twinning. 

We starten met het gezamenlijk leggen van de Twentekanalen-puzzel om op te warmen. Aansluitend gingen we de diepte in en leerden we elkaars belangen en wensen kennen. De uitdaging was om gezamenlijk de strijd aan te gaan tegen het plan om van de Twentekanalen een recreatiestrand te maken. Dit hele proces hielp ons om helder te krijgen wat de problemen zijn op de Twentekanelen en welke manieren wij zien om richting een “oplossing” te werken en wat we hiervoor nodig hebben. Met recht een zeer lastige puzzel waaraan wij met bedrijven, wetenschappers, overheden en studenten hard aan gaan werken om deze gelegd te krijgen voor de toekomst.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association