Close menu

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

25/01/2024

Op 11 januari werd onze nieuwjaarsborrel gehouden bij de eigentijdse en sfeervolle Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. En ook dit jaar weer met een goede opkomst. 

Onze voorzitter Annerie Bemthuis heette ons welkom en blikte terug op 2023 en gaf een inkijkje in 2024. Opnieuw blijkt dan dat we met beperkte middelen weer veel hebben gedaan en gerealiseerd. Vervolgens was de vloer voor Arno Timmerhuis, programmamanager Logistics Overijssel goederenvervoer. Hij gaf een terugblik van hetgeen gedaan en gerealiseerd is in Overijssel en benadrukte nog eens dat zonder de inbreng van de logistieke stakeholders, waaronder Port of Twente, zijn werkplan niet tot stand was gekomen. Dit werkplan moet nog formeel worden vastgesteld en goedgekeurd door de provinciale politiek. Vanaf deze plek wensen wij iedereen een voorspoedig en vooral gezond 2024.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association