Close menu

Voorgenomen overname CTT door Inland Terminals Group (ITG)

04/01/2024 #XL Businesspark

Langs deze weg delen we u mede dat de aandeelhouders van Combi Terminal Twente overeenstemming hebben bereikt met de Inland Terminals Group (ITG) over het voornemen tot verkoop van de aandelen in de CTT-bedrijven aan ITG. Hieronder vallen CTT Hengelo, CTH Vastgoed, CTT Rotterdam, CTT Almelo, Scheepvaartbedrijf CTT en onze participatie in Hengelose Overslag.

Na deze transactie worden de terminals van CTT onderdeel van een groep met in totaal 16 terminals in Nederland en België. Hierdoor ontstaan een sterke bundeling van belangen in de zeehavens en nieuwe mogelijkheden voor onderlinge samenwerking en efficiency op het gebied van commercie, ICT, administratie en verduurzaming.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association