Close menu

Terugblik bedrijfsbezoek Matco International

15/12/2023 #Logistic Association

Op donderdag 30 november organiseerde de Logistic Association voor haar leden een bedrijfsbezoek bij Matco International in combinatie met een Logistics Café. Tijdens dit gezellige bedrijfsbezoek maakten we nader kennis met de wereld van verpakkingstechniek. 

We werden door André van der Wei en zijn enthousiaste team hartelijk ontvangen en rondgeleid. De kracht van Matco International is het one-stop-shopping businessmodel waar je als bedrijf terecht kunt voor semi- en volautomatische palletwikkelaars, maar ook andere transportsystemen en verbruiksmaterialen. Een familiebedrijf pur sang met 40 jaar ervaring waarbij de klant meer partner is dan afnemer. In een levendig gesprek werden kansen en mogelijkheden besproken die automatisering en digitalisering bieden. Aansluitend hadden we een een uitstekend verzorgde netwerkborrel tijdens het Logistics Café. André en team, hartelijk dank voor jullie warme ontvangst!

Tot in 2024!

Port of Twente organiseert jaarlijks 10x een Logistics Café bij haar leden. Ook in 2024 gaan we interessante bedrijfsbezoeken en kennissessies organiseren. Heb je een idee of suggestie voor een volgend Logistics Café, laat het ons weten. Graag tot de volgende keer!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association