Close menu

Terugblik kennissessie H2Hub Twente

14/12/2023 #Logistic Association

Port of Twente en de H2Hub Twente organiseerden op 4 december 2023 een gezamenlijke informatie-sessie voor logistieke dienstverleners in de regio omtrent de subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWiM) die in 2024 opent. Wat houdt die regeling in? Wat kan dat betekenen voor bedrijven?

De energietransitie stelt ook transport en logistiek voor grote uitdagingen. Batterij-elektrisch vervoer is in opkomst, maar is niet in alle gevallen een alternatief voor de vertrouwde diesel. En waterstof-elektrisch vervoer speelt momenteel nog een bescheiden rol. Daar wil het ministerie van I&W in 2024 wat aan doen met een subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWiM).

Ton Beune en Ben Gerrits vertellen wat de SWiM regeling inhoudt en kan betekenen voor bedrijven. De komende periode verkennen we gezamenlijk welke interesse er in de regio is voor kennisdeling en samen in te schrijven voor de SWiM. Neem voor vragen en/of interesse contact op met Ton Beune / Ben Gerrits.

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association