Close menu

Mogelijkheden schepen binnenhavens Almelo

01/11/2023 #Havenbedrijf #XL Businesspark

Geachte gebruikers van de Twentekanalen,

Zowel van de kant van de vervoerders als van de kant van havengerelateerde bedrijven krijgen wij vragen hoe het zit met de toegankelijkheid van de Almelose havens, nu het project Opwaardering Twentekanalen zich in zijn afrondende fase bevindt. Deze vraag hebben wij gesteld aan de gemeente Almelo en daar is bijgaande brief als reactie op gekomen.

Voor nadere informatie verwijs ik u door naar de havenmeesters. Zij zijn het beste bereikbaar op telefoonnummer 074-29 12 286 of per mail via: havenmeesters@portoftwente.com.

Frank van Zomeren, manager Havenbedrijf Port of Twente (06-38 16 38 91) 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association