Close menu

Nieuwe directeur Logistic Association

17/07/2023 #Logistic Association

Het bestuur van de Logistic Association Port of Twente heeft per 1 juni jl. Ben Gerrits aangesteld als directeur. In het verlengde van de presentatie tijdens de zomer BBQ, informeren wij u via dit persbericht graag nader.

Port of Twente is van oorsprong een vereniging van en voor logistieke bedrijven in Twente. Zij behartigt de belangen van haar leden. Dat doet zij onder andere door aandacht te vragen voor knelpunten in infrastructuur en vestigingsvoorwaarden. Door de toename van vraagstukken en activiteiten is een organisatiewijziging gewenst en zal onder andere het verenigingsmanagement worden ingevuld door de directeur.

Ben Gerrits is sinds meer dan 5 jaar als manager betrokken bij Port of Twente en het Huis van de Logistiek. Met de aanstelling van Ben als directeur komt er meer slagkracht om actief leden te bezoeken en de vereniging verder te laten groeien.

Bestuursvoorzitter van Port of Twente, Annerie Bemthuis-Langezaal:
“De hoeveelheid onderwerpen waar we bij betrokken zijn, is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. We zijn blij met Ben als directeur. Hij is een ervaren bedrijfsadviseur en in de branche voor velen reeds een herkenbare persoon.”

Ben Gerrits:
“Met ons team van adviseurs richten we ons op de samenwerking tussen bedrijven onderling en met de overheid en onderwijsinstellingen. We hopen over niet al te lange termijn te kunnen doorgroeien naar meer dan 100 leden."

Anne-Ruth Scheijgrond adviseert ons over onderwerpen met betrekking tot de binnenvaart. Sebastian Piest blijft als adviseur innovatie en duurzaamheid betrokken. Hij gaat met leden en kennis/onderwijsinstellingen de logistics learning community vorm en inhoud geven door projecten te starten voor betere, slimmere en duurzamere logistiek.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij eventuele vragen kunt u in reactie op dit persbericht contact met ons opnemen. Een fijne zomerperiode gewenst en graag tot ziens bij een van de events.

Het bestuur van de Logistic Association

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association