Close menu

VluchtelingenWerk Nederland

21/06/2023 #Logistic Association

Wat wij doen!
Wereldwijd zijn ruim 82 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Sommige vluchtelingen zoeken in ons land bescherming. Wij komen op voor hun belangen en helpen hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. 

Zoek jij nieuwe werknemers?
Wij matchen vluchtelingen werkzoekenden met leuke werkgevers in Nederland!

Integratie is een belangrijke pijler binnen VluchtelingenWerk, arbeidsparticipatie is daar een groot onderdeel van. Wij geloven dat iedereen de kans verdient om te werken. Werk stelt vluchtelingen in staat om in een eigen inkomen te voorzien en om deel te nemen & bij te dragen aan de samenleving.

De huidige situatie op de arbeidsmarkt biedt kansen voor werkgevers én werkzoekenden. Wij begeleiden vluchtelingen uit Oekraïne richting deze kansen, omdat zij niet altijd weten welke weg te bewandelen. Vluchtelingen hebben hier belang bij, maar ook u als werkgever. U krijgt hiermee toegang tot werknemers met unieke talenten.

 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
 
We ondersteunen gemotiveerde kandidaten die op zoek zijn naar een passende baan. Wij stellen ze graag aan u voor.
 
We ondersteunen werkgevers bij het verlagen van eventuele drempels om vluchtelingen in dienst te nemen (o.a. bij interculturele communicatie en regelgeving rondom arbeidsparticipatie van vluchtelingen).
 

Klik hier voor meer info of neem contact op met:

Marcel Slaghekke (Jobcoach)
M: (06) 57145646
E: mslaghekke@vluchtelingenwerk.nl

Tamara Rada (Kwartiermaker)
M: (06) 23403715
E: trada@vluchtelingenwerk.nl

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association