Close menu

Opening openbare Kade XL Businesspark

02/06/2023 #XL Businesspark

Met een traditionele ‘scheepsdoop’ werd de nieuwe openbare kade op het XL Businesspark bij Almelo op 31 mei officieel geopend. 

Door het vergroten van de kade in combinatie met de verruiming van de Twentse kanalen, wordt de bereikbaarheid van het XL Businesspark ‘Port of Twente’ flink verbeterd. Er kan nu maximaal worden ingezet op meer vervoer over water. Door de uitbreiding is er voldoende openbare overslagcapaciteit voor de aan- en afvoer van bulk, stukgoed en olie en kan er voldoende op- en overslagcapaciteit worden geboden door Combi Terminal Twente. Ook nog als in de toekomst alle bedrijven op het XL Businesspark zijn gevestigd.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association