Close menu

Geslaagde deelname Transport Logistics München

30/05/2023 #Logistic Association

De international vakbeurs Transport Logistics, met als hoofdthema duurzaamheid, was volgens de organisatie internationaler dan ooit. Meer dan 75.000 bezoekers, 2320 exposanten uit 67 landen lieten gedurende vier beursdagen (9 t/m 12 mei) op 127.000 vierkante meter zien wat ze in huis hebben. Nederland is na Duitsland het land met de meeste exposanten.

Nederlands collectief

Naast individuele stands waren er ook een aantal Nederlandse ‘collectieven’ aanwezig. Zo had Nederland Distributieland (NDL) dit jaar voor het eerst een eigen Nederlands paviljoen van 120 m2 op de beurs, een soort Holland Heineken House: volledig oranje. Samen met Port of Amsterdam, Port of Moerdijk, Logistics Overijssel en OostNL hebben ze veertig Nederlandse bedrijven mee naar de beurs genomen voor een ‘stukje Nederland promotie’. Onder de vlag van Logistics Overijssel was ook netwerkorganisatie Port of Twente aanwezig en werden tijdens 4 intensieve dagen veel belangstellenden ontvangen. Veelal op afspraak maar ook veel spontane bezoekers met een diversiteit aan onderwerpen.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association