Close menu

Nieuw lid Port of Twente

03/04/2019 #Logistic Association

Mariska Cubuk, senior consulant licht toe: "EXTEND is lid geworden van Port of Twente, omdat wij kansen zien voor samenwerking in de sector. Succes maak je samen, daarvan ben ik overtuigd. 

Er is een goede wisselwerking nodig tussen werkgevens en (potentiëlle) werknemers. Enerzijds moeten de arbeidskrachten enthousiast gemaakt worden en opgeleid voor het werk in de sector. Anderzijds moeten bedrijven kansen pakken door 'buiten kaders' te willen denken. Met 'open vizier' kijken naar werk, in relatie tot het beschikbare arbeidspotentieel, levert zeker nieuwe functies en daarmee aanwas voor de sector op. Extend consultancy kan de bedrijven hierbij helpen. We hebben diverse tools voor bedrijven om ermee aan de slag te gaan. De beste aanpak zal per bedrijf verschillen. Er is niet één weg die naar Rome leidt!" 

Voor meer info ga naar : www.extendmvo.nl

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association