Close menu

Vacature: Marketing en campagne ontwikkelaar

22/11/2022 #Logistic Association

Bouw mee aan het logistieke cluster én maak kennis met toonaangevende bedrijven in Twente! Solliciteer voor de functie van Marketing en campagne ontwikkelaar!

 

Wat ga je doen in de rol van marketing en campagne ontwikkelaar?

Samen met leden en ondersteund door de adviseurs en het bestuur ga je actief meebouwen aan het logistieke cluster van Port of Twente. Voor de periode 2021-2023 zet Port of Twente zich in voor slimmere, betere en duurzamere logistiek. Hiervoor is een innovatie-agenda ontwikkeld en zijn diverse projecten geïnitieerd. Om onze leden actief te betrekken wordt gewerkt aan meerdere programma’s waarbij on- en offline activiteiten centraal staan. Je werkt nauw samen met Ben Gerrits vanuit het Huis van de Logistiek en Sebastian Piest (FF alumnus) namens de Logistic Association aan de ontwikkeling en realisatie. Je werkt in hoge mate zelfstandig thuis, op kantoor en onderweg.

Er lopen verschillende marketing en communicatie campagnes vanuit het Huis van de Logistiek, o.a. indelogistiek.nl waar je aan gaat bijdragen. Als concreet vertrekpunt ga je aan de slag met lopende campagnes. Daarnaast ga je nieuwe campagnes ontwikkelen ter ondersteuning van events, community building en/of ledenwerving. Verder draai je actief mee in de organisatie van Logistieke Cafés en de Week van de Logistiek 2023. Kortom, een veelzijdige job waarin je een leidende rol krijgt, actief meebouwt aan het logistieke cluster van Port of Twente én actief kennis gaat maken met diverse toonaangevende bedrijven in de regio.

Wat zien we graag in jouw profiel terug?

Je werkt graag zelfstandig! Voor deze functie zoeken we een trainee met een relevante opleiding en/of ervaring met betrekking marketing en campagne ontwikkeling of een sterke drive om hier snel in te groeien. Initiatief nemen en aanpakken

  • Organiseren en campagnematig werken
  • Communicatie, netwerken en verbinden
  • Handig met social media / content management systemen
  • Affiniteit met transport, logistiek en supply chain management

Voor meer informatie en/of het plannen van een kennismaking kun je contact opnemen met:

Ben Gerrits
Manager Huis van de Logistiek 
b.gerrits@portoftwente.com   
+31(0)651804878
 
https://www.linkedin.com/in/bengerrits/                                        

Sebastian Piest
Verenigingsmanager Logistic Association
 s.piest@portoftwente.com
+31(0)646337991
 
https://www.linkedin.com/in/sebastianpiest/

Over Port of Twente

Port of Twente is het logistieke cluster dat zich inzet om Twente als toonaangevende Logistieke Hotspot op de kaart te zetten en ontwikkelen. De Logistic Association is in 2012 opgericht en heeft als vereniging primair als doel om een sterk netwerk te ontwikkelen, belangen van ondernemers te behartigen en gezamenlijk oplossingen voor sectoruitdagingen te vinden (o.a. personeelstekort, gebiedsontwikkeling, verduurzaming, en innovatie). De Logistic Association heeft zich ontwikkeld als netwerkorganisatie met momenteel ruim 70 leden en diverse samenwerkingspartners (o.a. Twente Board, Provincie Overijssel, Topsector Logistiek, KNI en EURegio). Daarnaast zijn de gemeenschappelijke regelingen XL Businesspark en Havenbedrijf Twente actief onder de vlag van Port of Twente. Via de publiek-private samenwerking in het Huis van de Logistiek wordt verder actief met gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijsinstellingen samengewerkt. De Logistic Association organiseert regelmatig Logistics Cafés i.c.m. bedrijfsbezoeken en vanuit het Huis van de Logistiek wordt jaarlijks de Week van de Logistiek georganiseerd. Op onze website vind je meer achtergrondinformatie: https://www.portoftwente.com/

                                                   

                            

             

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association