Close menu

In de spotlight: TWX-CARGO B.V.

19/10/2022 #Logistic Association

TWX CARGO organiseert dagelijks (spoed) transporten per koerier of vrachtwagen met vertrek- of eindbestemming in Nederland. Geen logistieke uitdaging is te complex. Het Twentse familiebedrijf is strategisch gevestigd in het oosten des lands, nabij de snelweg A1. Hans Bouma ging in gesprek met Martin Noeverman.

Samen sterk

Martin vertelt waarom TWX-CARGO B.V. lid is geworden van de Logistic Association van Port of Twente. Bij TWX-CARGO B.V. vindt men het belangrijk om samen te werken en gezamenlijke belangen te behartigen.

Bekijk hieronder het hele interview met TWX-CARGO B.V..

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association