Close menu

Succesvolle Open Bedrijvendag XL Businesspark in Almelo!

04/07/2022 #XL Businesspark

Zaterdag 11 juni 2022 tussen 10:00 en 16:00 hebben 9 bedrijven op het XL Businesspark in Almelo hun deuren geopend. 

Dit gaf werkzoekenden, familie en vrienden van personeel, buren en overige belangstellenden dé kans een kijkje te nemen achter de schermen bij 9 (inter)nationale bedrijven van formaat in de logistiek, transport, distributie en industrie. 

De dag werd officieel afgetrapt door Rob Toussaint, directeur van Heracles. Elk bedrijf had een eigen programma met rondleidingen, workshops en nog veel meer. Het was een geslaagde, zonnige, dag met veel bezoekers.

De volgende bedrijven stelden hun deuren open voor bezoekers:

Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics, Bolk Transport, Buiting Staalbouw, Timberland, VDL Engery Systems, Vivochem, Cannondale, Emergo en Combi Terminal Twente (CTT)

Succesvolle Open Bedrijvendag XL Businesspark in Almelo!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association