Close menu

In de spotlight: Haverkamp Groep

04/07/2022 #Logistic Association

Haverkamp Groep is compleet in onderhoud. Manon Haverkamp vertelt je graag meer over hun werkzaamheden en wil daarnaast graag met je in gesprek komen. 

Haverkamp Groep combineert veel verschillende werkzaamheden, denk aan glasbewassing, schoonmaak, afvalcontainers: kortom allerlei soorten onderhoud. Vorig jaar hebben ze Sesam overgenomen liggend aan de haven en de aanrijroute. Hierin is Haverkamp nog zoekende. Wat zijn de mogelijkheden om de kade een goede toepassing te geven, wat kunnen ze hier het beste gaan ontwikkelen en welke kansen zijn er? Haverkamp gaat hierover graag in gesprek, ze staan open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen.

 

Bekijk hieronder het interview met Manon Haverkamp.

 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association