Close menu

Vacature: Verenigingsmanager

01/04/2019 #Logistic Association

Functie: Verenigingsmanager - Parttime ca. 8 uur per week bij Port of Twente -Logistic Assocation
 
Wil jij de verbindende schakel zijn tussen de leden van Port of Twente? Samen met hen de zichtbaarheid vergroten en een bijdrage leveren aan de verdere groei van hét logistieke cluster in de regio Twente? Dan biedt deze functie jou nu de kans!

 

 

Ga jij zorgen dat Port of Twente beter zichtbaar wordt bij de logistieke ondernemers, overheden en onderwijs instanties? Ben je een echte netwerker die vol passie zorgt dat we gezamenlijk de logistieke sector in de regio Twente verder ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Deze uitdagende functie is contact met onze leden. Weten wat er bij hen speelt, contact onderhouden, nieuwe leden werven en vooral de leden onderling verbinden. Wij geloven dat je elkaar juist kan versterken door samen te werken. Naar behoefte van de leden organiseer je (leden)events. Met jouw enthousiasme zorg je dat de leden graag willen komen en betrek je hen zoveel mogelijk bij de invulling van de events. Samen met de officemanager zorgen jullie voor alle communicatie van Port of Twente rondom deze events en zet je logistiek Twente verder op de kaart. Deze functie is een unieke kans om jouw netwerk ongekend uit te breiden. In deze rol kan je direct aan de slag met realiseren van concrete doelen. Je hebt als ambassadeur van Port of Twente veel verantwoordelijkheid en vrijheid om al jouw creativiteit aan te wenden. Je werkt samen met de experts binnen het team van Port of Twente wat zorgt voor meer dynamiek. Het logistieke cluster is uitgebreid; zowel qua type onderneming (logistieke bedrijven, transporteurs, producenten en retailers), als qua vormen van modaliteit, (weg-, water- en misschien wel luchttransport). Dit maakt de functie uitdagend en op zijn tijd complex.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?
• Gedreven, enthousiast en flexibel
• Communicatief vaardig, podiumdier en integer
• Commercieel met veel affiniteit met de sector én de regio
• Uitgebreid netwerk
• Ervaring met het organiseren van bijeenkomsten en events

Je werkt op een freelance basis en je bent flexibel inzetbaar voor ca. 8 uur in de week. Jouw uurtarief is afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring. Je werkplek is flexibel waarbij ons kantoor op het XL Businesspark in Almelo als uitvalsbasis fungeert. Port of Twente werkt vanuit een duidelijk businessplan en heeft een actief bestuur. Het bestuur, adviseurs en experts ondersteunen jou in deze functie. Vanuit het bestuur heb je een vast aanspreekpunt.
Hoe verder?

Je hebt er zin an?! Mooi, mail jouw motivatie en CV voor 12 april 2019 aan info@portoftwente.com. Geef een indicatie van jouw uurtarief aan. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 april 2019, houdt hier vast rekening mee. Ben je verhinderd op deze dag geef het alvast door. Goed om te weten. Bij gebleken geschiktheid gaat de voorkeur uit naar mensen die via een van onze leden al aan Port of Twente verbonden zijn.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association