Close menu

In de spotlight: Timing

18/05/2022 #Logistic Association

Logistiek is overal en de sector is altijd in beweging. Timing helpt werkzoekenden graag aan een baan in deze sector. Hans Bouma ging in gesprek met Jeroen Stegink.

Jeroen Stegink is regiomanager bij Timing voor de inhouse locaties bij logistieke klanten in Twente. Jeroen vertelt tijdens het interview over de uitdagingen die de logistiek met zich meebrengt. Zo is het aandeel uitzendkrachten in de logistiek hoog. Timing is hierin een mooi middel om mensen over de drempel te helpen richting een vast contract.

Ook vertelt Jeroen waarom Timing lid is geworden van de Logistic Association van Port of Twente. Zij vinden het belangrijk om samen te werken en samen te leren. Het is belangrijk om samen te zijn en als community sterk te worden. We kunnen veel van elkaar leren door ervaringen te delen.

Bekijk hieronder het hele interview met Timing.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association