Close menu

In de spotlight: Noordendorp

28/04/2022 #Logistic Association

Michel Wentink, eigenaar van Noordendorp Groep Haaksbergen, is geïnterviewd door Hans Bouma. 

Noordendorp is vanaf het eerste uur lid van Port of Twente. "Het is belangrijk om als groep je krachten te bundelen zodat je gezamenlijk je stem kunt laten horen en de regio een goede uitstraling kunt geven in Nederland." Noaberschap is dan ook erg belangrijk voor Noordendorp: "We kunnen gebruik maken van elkaars kennis en kunnen elkaar altijd goed vinden, onder andere via de netwerkbijeenkomsten van Port of Twente".

Michel vertelt je graag meer over Noordendorp in onderstaand interview. 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association