Close menu

In de spotlight: ROC van Twente

28/04/2022 #Logistic Association

Het ROC van Twente is erg belangrijk voor de sector transport en logistiek. Het ROC biedt logistieke opleidingen aan op verschillende niveaus waarin ze de beroepscontext nabootsen. De samenwerking met het bedrijfsleven is dan ook erg belangrijk. 

Vorig jaar was er sprake van een flinke toename in het aantal aanmeldingen voor deze opleidingen met een echte aanpakkersmentaliteit. Jan Ooms (directeur college bouw en vervoer) en Mieke van 't Oever (teammanager onderwijsteam transport en logistiek) vertellen tijdens onderstaand interview meer over een leven lang ontwikkelen en wat het ROC daarin te bieden heeft. 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association