Close menu

Henk Jan Tromp, nieuwe Interim manager van het Havenbedrijf

28/04/2022 #Havenbedrijf

Met veel plezier neem ik tijdelijk waar voor Frank van Zomeren en wens hem een spoedig herstel toe.

Het havenbedrijf heeft mijn warme belangstelling en is wat mij betreft, met alle logistieke partners in Twente, van groot belang voor een duurzame economische ontwikkeling van het gebied achter de sluis van Eefde.

 

Ik woon met mijn familie al meer dan 25 jaar in de Hof van Twente en vanuit mijn woning kan ik de bedrijven aan het Twentekanaal zien liggen en heb ik ze zien groeien. Tot vorig jaar heb ik voor de gemeente Hengelo gewerkt als concernmanager van het fysieke domein en vanuit die positie ben ik al lang betrokken bij het havenbedrijf Twente. Het verduurzamen van onze samenleving is een persoonlijke drijfveer en vervoer over water is daarin een belangrijke factor. Fijn dat ik daar een bijdrage aan mag leveren de komende maanden.’

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association