Close menu

Week van de Logistiek 2022

20/04/2022 #Logistic Association

De Week van de Logistiek komt er weer aan!
Op 16, 17 en 18 juni is het weer tijd om de logistiek aan Twente te laten zien. 

Op zaterdag 18 juni organiseren we een open dag om de Twentse inwoner zelf te laten ervaren wat het is om in de logistiek aan de slag te gaan. Je kunt zelf achter het stuur van een vrachtwagen kruipen, rondrijden op een heftruck of een kijkje nemen op het game park. Ook zullen er veel logistieke bedrijven uit Twente aanwezig zijn. Zij nemen hun vacatures mee zodat mensen gelijk kunnen solliciteren als ze willen.

Bekijk hieronder de video van Ben Gerrits, manager van het Huis van de Logistiek. Hij vertelt je graag meer over de Week van de Logistiek!

 

Meer informatie vind je op https://www.weekvandelogistiek.nu/
event@weekvandelogistiek.nl 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association