Close menu

Stress Congress 2022

22/03/2022 #Logistic Association

Op 8 maart 2022 vond het Stress Congress plaats. Port of Twente heeft als hoofdsponsor deel mogen nemen aan dit mooie evenement met thema: obstakels overwinnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met vijf van onze leden (Bolk, Bleckmann, Heisterkamp, MSG en Nijhof-Wassink) hebben we deelgenomen aan de bedrijvenmarkt. Veel enthousiaste studenten kwamen een kijkje nemen en hun interesse tonen.

 

Vervolgens mochten wij als Port of Twente een case presenteren aan een groep van 60 studenten. Hierin hebben wij de studenten kennis laten maken met Port of Twente en hen gevraagd met ons mee te denken over hoe we Port of Twente verder kunnen laten versterken. In groepen hebben zij gewerkt aan verschillende thema's als arbeidsmarkt, infrastructuur, onderwijs en publieke relaties. Na anderhalf uur sparren hebben zij allemaal hun ideeën gepresenteerd. Hier kwamen veel mooie en waardevolle resultaten uit naar voren die we kunnen gebruiken om Port of Twente verder te versterken. 

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association