Close menu

Havenbedrijf: Bedrijfsplan 2022-2025 vastgesteld

22/12/2021 #Havenbedrijf

Op 24 november j.l. heeft het bestuur van Havenbedrijf Port of Twente het Bedrijfsplan 2022-2025 vastgesteld waarin de doorontwikkeling van Havenbedrijf Twente en de  thema’s zijn benoemd waar de focus op is gericht.

De aandacht richt zich de komende 4 jaar op de thema’s:  “Digitalisering”, “Bereikbaarheid” en “Energietransitie en circulaire economie” en “Duurzaam en toekomstbestendig Havenbeleid”. De doorontwikkeling van het Havenbedrijf staat verder in het teken van één (administratief) havengebied met aandacht voor efficiency en effectiviteit van werkprocessen.

Over 5 jaar wil het Havenbedrijf Port of Twente een aansprekende binnenhavenorganisatie zijn die zich continu verbetert op het gebied van beheer, havenontwikkelingen, dienstverlening en duurzaamheid en daarmee waarde creëert voor gebruikers (vervoerders en verladers). Doelmatigheid en doelgerichtheid staan hierbij steeds voorop.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Havenbedrijf: Bedrijfsplan 2022-2025 vastgesteld

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association