Close menu

Nieuwe manager Havenbedrijf: Frank van Zomeren neemt het roer over!

22/12/2021 #Havenbedrijf

Nieuwe Manager Havenbedrijf per 1-1-2022: Frank van Zomeren neemt het roer over! “Graag vertel ik kort iets over mezelf: 

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en heb daar bedrijfskunde en later public controlling gestudeerd. Tegenwoordig woon ik met mijn lieve vriendin in Twente, en ik heb een geweldige zoon van 25 jaar. 

In de hoedanigheid van verandermanager bij Ernst & Young heb ik de afgelopen jaren overheidsorganisaties, zeker ook in netwerkverband, begeleid bij het oplossen van strategische en tactische vraagstukken, waarin de balans tussen (soms) hoge ambities en (vaak) schaarse middelen centraal stond. De vraag was veelal: hoe kom je tot een goede belangenafweging in een situatie met meerdere stakeholders, en hoe houd je de samenwerking tussen partijen ook in de toekomst adequaat?

Ik zie ernaar uit om in mijn nieuwe rol vanaf januari a.s. de uitdagingen waar het havenbedrijf voor staat voortvarend bij de kop te pakken.”

Vriendelijke groet van Frank van Zomeren

Nieuwe manager Havenbedrijf: Frank van Zomeren neemt het roer over!

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association