Close menu

Campus Café 20 januari | Future Forecast

15/12/2021 #Logistic Association

Welke nieuwste technologieën gaan het in 2022 helemaal maken en wat betekent dat voor jou als bedrijf, student of professional?

Campus Café 20 januari 2022 | Future Forecast

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwste editie van het Campus Café?

Welke nieuwste technologieën gaan het in 2022 helemaal maken en wat betekent dat voor jou als bedrijf, student of professional? In deze Future Forecast edition van Campus Café op donderdag 20 januari 2022 vertellen we je in vogelvlucht wat 2022 ons aan doorbraken gaat brengen, welke uitdagingen er nog overwonnen moeten worden en wat je vandaag moet doen om in 2022 front row te zitten. Een vooraanstaande wetenschapper en innovatief ondernemer nemen je mee in de ins en outs op gebied van Photonics en de toepassing daarvan op verschillende sectoren. 

Wil jij ook front row zitten dit jaar? Dan is deze Future Forecast van Campus Café eentje die je niet wilt missen!

Datum: Donderdag 20 januari 2022
Tijd: 15.30 - 17.30 uur

Meld je dus snel aan voor deze editie!

 

Sessies

Campus Café brengt de innovatiecommunity bij elkaar met verschillende breakoutsessies over nieuwe technologieën, innovatief en internationaal ondernemen en het binden van talent. De volgende sessies staan op donderdag 20 januari 2022 centraal: 

15:30 | Digitale transitie: 8 bouwstenen op weg naar 2030
Als er 1 ding is wat we het afgelopen jaar hebben geleerd, is dat de digitale transitie versneld doorzet in alle sectoren. Maar ben jij wel klaar voor de digitale transitie? Laat je in een half uur tijd meenemen naar 2030.

Hoe zit de digitale toekomst van onze samenleving eruit? Heb jij de skills wel om de digitale transitie vorm te geven, in je bedrijf of in je vakgebied? Deze inspirerende, toekomstgerichte sessie wordt gehouden door Pim Korsten van Freedom Lab, opstellers van de Toekomstverkenning Digitalisering 2030. Verwacht een deep dive in de bouwstenen van de digitale transitie: van grondstoffen tot harde infrastructuur en van blockchain tot Edge en Fox computing. Ook vormen van kunstmatige intelligentie, ethiek en een smart habitat komen voorbij. Hij gebruikt hiervoor de ‘Stack’, een gelaagd model met daarin verschillende bouwstenen waardoor je goed inzicht krijgt in de impact van de digitale technologie op de samenleving.

Ben jij klaar om bouwstenen toe te voegen aan je eigen professie?

16:00 | World of Photonics in 2022
De wereld van fotonica is booming! Met haar vele toepassingsgebieden, belooft 2022 een mooi jaar te worden. Maar wat heb je er als bedrijf of techtalent zelf aan? Wat zijn de laatste ontwikkelingen, wat zijn de actuele uitdagingen en wat kun je als bedrijf morgen doen om op de eerste rij te zitten? Associate professor Sonia Garcia Blanco van de Universiteit Twente geeft haar wetenschappelijke visie op wat we van Photonic Integration kunnen verwachten. Douwe Geuzenbroek, VP Marketing & Sales bij Lionix, neemt je mee in de bedrijfsmatige uitdagingen en kansen in 2022 rondom fotonica. This one is not to miss!

Aanmelden? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Gerelateerd nieuws

Grenzelo(o)s van start in Oktober 2021 26/07/2021

In oktober 2021 start het eerste traject van Grenzenlo(o)s, een initiatief van World Trade Center TwenteSaxion University of Applied SciencesRabobank Enschede-Haaksbergen en DNL business e.V. voor professional uit het bedrijfsleven die zich specifiek richt op de Duits-Nederlandse markt.

#Logistic Association
Koers Oost Uitzendbureau nieuw Lid Port of Twente 23/09/2019


Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

#XL Businesspark #Logistic Association
De meest innovatieve ecommerce-speler van NL vestigt zich op het XL Park! 27/06/2019

Kees Smit Tuinmeubelen is de meest innovatieve ecommerce-speler (winnaar Ecommerce10) van Nederland. Dit werd aangekondigd tijdens de Emerce Ecommerce Live! in Amsterdam.

#XL Businesspark #Logistic Association
Djopzz nieuw lid Port of Twente 09/05/2019

Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Samen sta je tenslotte sterk!

 

#XL Businesspark #Logistic Association